Na uvádění tepelné výdrže neexistuje žádná ani ČSN ani EU norma. Proto se výsledky měření a uvádění jejich výsledků liší. ALADDIN® standardní měření probíhá za teploty okolí 20 stupňů Celsia (podobně jako u konkurence). Jako výchozí teplota pro horké je stanovena teplota 95 stupňů Celsia a jako výchozí pro studené je počáteční teplota 2 stupně Celsia. Pro případ ledu se bere ledová tříšť. U horkého obsahu se přestává měřit při teplotě obsahu 60 stupňů Celsia a u studeného při dosažení teploty 10 stupňů Celsia a u ledové tříště, její rozpuštění na vodu.
60 stupňů Celsia je teplota, kdy se v tekutině začínají samovolně množit bakterie, které by pro některé citlivé jedince mohly způsobit zdravotní problémy. Proto při 60 Celsia ALADDIN® své testy ukončuje.
ALADDIN® se ke svým zákazníkům chová fér a zodpovědně nechce je zklamat v žádné situace, která v reálném životě může nastat. S ALADDIN® jste připraveni.